Drie spannende bordspellen wachten op jou om te ontdekken

- Oct 18, 2018-

Drie spannende bordspellen die op je wachten om te ontdekken


CMON heeft ook een nieuw werk aangekondigd: "Trudvang Legends"

CMON heeft plannen aangekondigd om zijn nieuwe stuk Trudvang Legends op KS volgend jaar te lanceren. De game is gebaseerd op RiotMinds 'vorige succesvolle run-game Trudvang Chronicles, een vertellend bordspel dat zich afspeelt in de Scandinavische en Keltische mythologie.

Spelers zullen dit mysterieuze continent verkennen door middel van een reeks avonturenboeken. Met de enorme selectie en onderlinge verbinding van legendarische verhalen, zullen spelers onbeperkte mogelijkheden creëren in het spel. Met de zeer geavanceerde modellen en geweldige illustraties van CMON, is Trudvang Legends zeker een spannend avontuur in de Noordse mythologie!

Queen Games is tot 10 augustus 2018 in de Kickstarter-crowdfunding "Kingdom Builder Family Box" en levert alle games in november 2018 af.

Queen Games heeft "King Builder Family Box Edition" gelanceerd!

De Family Box-editie van King Builder bevat de spelbasis, Nomads-extensies en promotie-extensies voor grotten en Capitol. Als je nog niet tevreden bent, kun je de tweede editie van de King Builder Family Box kiezen! Omvat alle vier extensies (Nomads, Crossroads, Marshlands, Harvest) en drie promotionele extensies (Islands, Caves, Capitol). Tegelijkertijd bood de crowdfunding ook de Queen Games vier-in-één-bundel (inclusief The Kingdom Builder Family Box, Luxor, Maharani en Kairo). Spelers die van de King Builder houden, mogen het niet missen ~

Hiking National Park Tweede editie!

Ben je in een nationaal park in de Verenigde Staten geweest? Nu, zittend op de bank in uw huis kan genieten van het meeslepende gevoel! Trekking Met de National Parks Second Edition (tweede editie National Trekking National Park) kunt u genieten van het prachtige natuurlijke landschap zonder uw huis te verlaten. Als je door de Verenigde Staten reist om deze nationale parken te verkennen, verzamel zoveel mogelijk parkkaarten en bermen van de berm. Deze game is het bekroonde werk van de Mensa Select award en een geweldig familiespel. Tijdens het spelen van het spel, bezoek een of twee nationale parken om meer te leren over geografie en vermaak!

Met de ontwikkeling van bordspellen zijn de bordspellen die vandaag zijn uitgebracht het aantal rivieren in de Ganges geweest. Spelers kunnen hun favoriete bordspel kiezen naargelang hun voorkeur. CYW Produtions is een professionele fabrikant van bordspellen in China en werkt samen met het Amerikaanse ontwerpteam aan ontwerpwedstrijden en -productie op maat. Als u geïnteresseerd bent in het maken van bordspellen, kunt u contact met ons opnemen en uw spelidee laten uitkomen.

Een paar:Een nieuwe stijltour op 2018 Essen Volgende:Bordspel uit de oudheid