Nominatie voor de IGA in Winnaarlijst 2018

- Nov 03, 2018-

Nominatie voor de IGA in Winnaarlijst 2018

De GA (International Gamers Award), de "International Player Award", is een zeer belangrijke prijs in de tafelparadesector.

De prijs werd opgericht in 1999 en heeft een internationaal perspectief en nodigt senior rechters van over de hele wereld uit om uitstekende 'strategische games', ontwerpers en uitgevers van het jaar te selecteren. De prijzen zijn verdeeld in drie delen, namelijk "Beste Multiplayer Strategiespel", "Beste Dubbele Strategiespel" en "Beste Historische Simulatiespel (Oorlogsspel)". In de afgelopen twee decennia heeft het brede bijval gekregen en een reeks uitstekende games onder de aandacht van het publiek gebracht.

1, "Beste multiplayer strategiespel"

Spelnaam: Rajas of the Ganges

Ernstig: 2.88

Mechanisme: craps, geplaatste arbeiders

Ontwerper: Inka & Markus Brand

Uitgever: Huch

Weelde en roem vergaren door middel van tactiek en oorzaak en gevolg ... In India, in de 16e eeuw, stond het machtige Big Mughal Empire op tussen de Indus en de Ganges.

De rol van de koning en de koning, de invloedrijke aristocratie van het land, de koningen van de rivier de Ganges moeten met elkaar concurreren om de steun van het rijk, ze moeten rijkdom verzamelen en machtige provincies ontwikkelen. Spelers moeten slimme schorpioenen gebruiken en hun werknemers zorgvuldig plaatsen, en de kracht van oorzaak en gevolg niet onderschatten. Succes zal hen eindeloze rijkdom en roem brengen om legendarische heersers te worden.

2, "Beste dubbele strategiespel"

Spelnaam: Codenames DuetSevere: 1.28

Mechanisme: samenwerking, teamvorming, uitdaging geluk

Ontwerper: Vlaada Chvatil & Scot Eaton

Uitgever: Czech Games Edition

De accessoires van "Action Code Duo" zijn vergelijkbaar met de "Actiecode". Dezelfde woordenschatkaart is hetzelfde als de taakversie. Het verschil is dat de neutrale sectie kleiner is en een stapel kaartpapier is toegevoegd. Dit biedt ook meer voor het spel. Meer mogelijkheden. "Action Code Duo" veranderde de twee teams direct in twee personen. Het spel is in principe hetzelfde als het origineel. De geheime kaart is twee kanten. Er zijn 15 te raden woorden, 9 aan elke kant. Het doel van het spel is om de andere partij te laten raden. Van de 9. Twee van de twee spelers hebben drie woorden die worden herhaald. Er zijn drie moordenaars aan elke kant, één moordenaar is ook de tegenovergestelde moordenaar, het tegenovergestelde van een huurmoordenaar is neutraal, en het tegenovergestelde van een huurmoordenaar is te raden.

Als ervaren gameproducent zal CYW aandacht schenken aan internationaal gamernieuws en het voor je pushen. Neem contact met ons op: boardgame@cywproductions.com

Een paar:Het tellen van Top Tien Boutique Single voor bordspel Volgende:Een nieuwe stijltour op 2018 Essen