Het tellen van Top Tien Boutique Single voor bordspel

- Nov 10, 2018-

Top tien boutique single aan bordspel tellen


Onder de tienduizenden bordspellen is het aantal pure bordspel voor één speler niet groot en de meeste ervan zijn te simpel en van lage kwaliteit. Gelukkig kunnen sommige bordspellen die multiplayer-spellen ondersteunen ook voor enkele spelers worden gebruikt. De enige gameplay geniet ook van de lol die het verdient. Hier is een kijkje in de boutique single bordspellen voor één persoon.

1, Mage Knight Bordspel

Spelers spelen een magische ridder in het spel, vertrouwend op hun eigen krachtige vermogen en hun legers om de dreiging van orks en draken aan te pakken, en blijven risico's nemen in de magische wereld onder de controle van het Atlantis-rijk.

2, pandemie

In Pandemic moeten spelers verschillende experts spelen op het gebied van ziekteresistentie, waarbij ze verschillende strategieën gebruiken om uit te zoeken wat de behandelingen zijn voordat de pest uit de hand is gelopen, terwijl ze ervoor zorgen dat de ziektehaarden binnen redelijke controle blijven.

3, Arkham Horror: The Card Game

De achtergrond van Arkham Horro is ontleend aan de mythe van Cthulhu. In het spel moet de speler de problemen oplossen in de hele reeks veldslagen in een kleine serie genaamd Arkham Bizarre-evenement.

4, The Lorfd of the Rings: The card game

Aan het begin van het spel kan elke speler onw of drie helden met verschillende ablities selecteren en de spelerskaartenset met daarin alies, evenementen en appendages gebruiken om het spel te voltooien en het missiedoel van het geselecteerde verhaal te voltooien.

5, vrijdag

De bordspel-werken zijn ook speciaal ontworpen om alleenstaanden te beleven. "Friday" is een van de beste, BGG pure single player bordspellen allereerst.

6, Eldritch Horror

Spelers spelen als onderzoekers over de hele wereld om mysterieuze gebeurtenissen op te lossen die zijn veroorzaakt door boze geesten.

7, Velden van Arle

In dit bordspel worden de spelers in Duitsland omgetoverd tot de ferme, door verschillende strategieën om hun eigen landgoed te ontwikkelen en te bouwen, om het land uit te breiden.

8, Onirim

De speler betreedt het doolhof als een slaapwandelende kat en moet een uitgang vinden om binnen de opgegeven tijd uit de droom te ontsnappen.

9, Hostage Negotiator

Als onderhandelingsdeskundige moeten spelers onderhandelen met de gangsters die gijzelaars hebben genomen om het doel te bereiken om de gijzelaars te redden of de criminelen te doden.


10, The Pursuit of Happiness

Spelers kunnen hun levensplan aanpassen van hun geboorte tot de dood voor hun rol.

Een paar:BGG Top 100 wekelijkse ranglijst Volgende:Nominatie voor de IGA in Winnaarlijst 2018