Boord van spelontwerper Routine - variabele speler bevoegdheden

- Dec 01, 2018-

Van bordspel ontwerper routine - variabele speler bevoegdheden

 

Variabele speler macht is een zaad mechanisme in bordspel, dat spelers zijn ingesteld hebben unieke vaardigheden en middelen aan het begin van het spel, en er zijn duidelijke verschillen tussen de spelers. Amerikaanse bordspellen en coöperatieve thema bordspellen dergelijke mechanismen gebruiken vaak en voor meer. Maar Duitse bordspel benadrukken evenwicht, speler begonnen met vergoedingen op middelen, een beetje anders. Spelers moeten een lange tijd om te bouwen van hun eigen regels en voordelen voordat ze gaan uit hun unieke strategieën.

 

De reizen van Marco Polo spel kwam uit het niets, de wereld van de speler is in een kabaal. Terwijl het geweeklaag over de gameplay, zijn de meeste spelers bezorgd over de vaardigheden van de IMJBA-generaals. Ze zijn niet alleen eenvoudig te bedienen, maar ook makkelijk om te winnen. Aan de andere kant, andere militaire bevelhebbers, zoals Diandi Ge, Kublai Khan, zijn alle gonna voltooien van de route van de bestemming, en moeten onze nauwkeurige berekeningen over de middelen van het spel, niet alleen de middelen van de kaart, de inkomsten is armen, en de meeste van de tijd de inspanningen is niet goed. Maar dat is ook de fun van het spel-onbalans, maar redelijke en leuk.

 

Lorenzo il Magnifico, de basis van de versie van het spel is klassieke Duitse overheersing, er is geen verschillend tussen spelers. Maar in de uitbreiding, de ontwerper niet kon staan en toegevoegd 'variabele speler vermogen.' Niet alleen zal het aantal spelers worden uitgebreid tot vijf, het zal het toevoegen van een voldoende aantal kaarten en elke speler zal worden uitgerust met een familie vermogen.

 

Hoewel de "ziel van het Duitse systeem" is verloren, vanuit het perspectief van uitgebreide verkoop en reputatie, is dit ontwerp ongetwijfeld een groot succes.

 

Clans van Caledonia is een boerderij spel. In de 'Clans van Caledonis', van de familie vermogen was zeer verschillende en bijna alle van hen hadden betrekking op het spel van de hoofdmotor, het equivalent van geld. In de KS, die is racen tegen de tijd, is het moeilijk om één voor één.

 

Terra Mystica opgemerkt kan worden dat dit bordspel is de meest opnieuw geopend en het moeilijkst te beheersen een bordspel Duits-stijl. De verschillen tussen de races van dit spel is enorm, en elk ras heeft een veel aandacht aan de timing van de upgrade en de timing van de woestenij.

Een paar:No Volgende:BGG Top 100 wekelijkse ranglijst