Een nieuwe stijltour op 2018 Essen

- Oct 25, 2018-

Een nieuwe stijltour op 2018 Essen


De tentoonstelling in Essen komt binnenkort en deelt zes nieuwe bordspellen voor je.

Vasthouden: het onrustige leven van Billy Kerr

De speler is lid van het hospice-zorgteam van het ziekenhuis, zal samenwerken om te zorgen voor ouderen 60, een plotselinge hartziekte, waarbij Billy Kerr achterblijft. Door middel van 10 bijbehorende herspeelbare scripts, maak een deel van de geheugenfragmenten die je van Billy hebt geleerd, door zijn verleden te raden, hem te helpen moed terug te winnen en erop aan te dringen drie stervende wensen te voltooien ...

De vervanging van Holding is goed en er zijn veel ziekenhuisgerelateerde simulaties. Bijvoorbeeld, de toestand van de patiënt, verpleegstersplanning, dienstdoende verpleegkundigen, plichtverpleegkundigen hebben een duidelijke verdeling van verantwoordelijkheden, enz., Een zeer interessante betekenis van het leven.

Reykholt

Tomaten, sla en wortels planten in IJsland klinkt misschien als een belachelijk idee. Wie echter met zo'n idee kan komen, is gewoon geniaal. Vanwege het unieke klimaat van IJsland kan het onverwachte groenten en fruit produceren. Het overbrengen van deze ervaring naar toeristen heeft enorme zakelijke kansen, omdat niemand zo'n interessant ding wil missen.

Hoewel dit de middelen zijn om het spel te verzamelen, maar vergelijkend kenmerk is Reykholk met middelen in ruil voor de forward-manier van scoremanagers.

Blackout: HongKong

Tegen middernacht in de herfst van 2020 verloor Hong Kong plotseling stroom, alles zag er normaal uit, maar kon de reden voor de stroomuitval niet vinden. Na het ochtendgloren ontdekten mensen dat er niets aan te doen was, en er ontstond paniek en verwarring. Spelers moeten hun steeds veranderende netwerkbronnen beheren en een verscheidenheid aan experts inhuren, terwijl ze alert blijven op concurrenten.

Onder water: Steden

Mars is al 40 jaar gekoloniseerd, de wereldbevolking heeft nog steeds een overschot en de mensheid zal zich uitbreiden naar de onderwaterwereld. Spelers concurreren met elkaar om het beste onderwaterkoninkrijk te bouwen. De game-monteur is eenvoudig. De rijkdom en bespeelbaarheid van het spel worden voornamelijk weerspiegeld in een groot aantal kaarten. Daarom neemt het het werkafvoermechanisme op en verbetert het de interactie tot op zekere hoogte.

Raiatea

In een geheime Polynesische religieuze gemeenschap spelen spelers een rol bij Arioi. In de actieronde leiden spelers om beurten de stam naar verschillende locaties. Tijdens de ceremonie riepen de spelers de goden bijeen en bouwden ze enorme standbeelden. De winnende speler wordt de nieuwe hogepriester van de stam.

CYW zal de tentoonstelling in Essen blijven volgen en meer nieuws brengen. Als een rijke ervaren gamefabrikant, bieden wij aangepast ontwerp en productie voor u. Ik hoop dat ik je volgende partner ben!

Welkom contact: boardgame@cywproductions.com

Een paar:Nominatie voor de IGA in Winnaarlijst 2018 Volgende:Drie spannende bordspellen wachten op jou om te ontdekken