Offsetdruk bordspel geld

Offsetdruk bordspel geld

De regels deel van het geld te gebruiken voor tafelspelen soms veroorzaken enige controverse, omdat veel mensen verschillende regels hebben voor verschillende spelen. Productie afdrukken voldoet aan het spel geld dat u wilt, niet alleen voor game designers te overwegen, maar ook voor fabrikanten om na te denken over.

Praat nu

Productdetails

Offsetdruk bordspel geld

Eentonig spel geld geeft spelers een gevoel van visuele vermoeidheid. Dus hoe te maken kijken meer verfijnd en aantrekkelijk is een belangrijk doel van het spel drukken.

Het productiemateriaal van de spel bankbiljetten is meestal 80-100 g offset papier. Echter, als gevolg van de verschillende materialen van het offset papier, het prijsverschil is ook zeer groot. Bijvoorbeeld de prijs van offset papier van de kleur is bijna het dubbele van wit offsetpapier.


O1CN011EXpqinpR4FZ5kG_!!3880660362.jpg

WitCompenseren van bankbiljetten


O1CN011kGwwpmzLNBRu8e_!!292824657.jpg

Kleur verschuiving bankbiljet


timg.jpg

Offset papier van de kleur


Offsetdruk methode

Offsetdruk is uitgegroeid tot de mainstream afdrukmethode voor het afdrukken. Wij respecteren de omgeving en de bescherming van het milieu: niet met behulp van fontein oplossing, het is zeer gunstig voor het milieu. Wij streven naar het gebruiken van recyclebaar materiaal om uw spel geld te drukken. Met offsetdruk, zijn plaat makende proces is eenvoudig en belangrijk is lage kosten. Op hetzelfde moment, de kleurenversie is nauwkeurig en de plaat is gemakkelijk te kopiëren. De afdruk is zacht en zacht. Een groot aantal afdrukken kan worden afgedrukt.


CYW bordspel Service

CYW heeft 10 jaar ervaring in de productie van tabletop games, en werkt samen met de Amerikaanse ontwerpteam om niet alleen de kwaliteit van de afdrukken, maar ook de nieuwste ontwerp en afdrukken informatie van het geld.

IMG_1512.JPG

              


IMG_1513 - 副本.JPGIMG_1515 - 副本.JPGCYW, is er een ruim aanbod voor de consument om de producten die ze nodig in een fabriek hebben te kopen. Op hetzelfde moment omvat het one-stop service, front-end verpakking, transport, restauratie en andere één loket boutique diensten. CYW is niet gewoon concentreren op de kwaliteit op woorden, gevestigd in teamverband controle inspectie het gehele drukproces. Zodat klanten om orders te plaatsen met vertrouwen, bieden wij gratis gedrukte exemplaren. Zij aanvaardt ook derden controles voor massaproductie.

 Hot Tags: offset printing bordspel geld, fabrikant, leverancier, maker, ontwerp, afdrukken, aangepaste, groothandel, Amerikaanse
Een paar:No Volgende:Board Game winkel geld

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk