Board Game winkel geld

Board Game winkel geld

In een spel, geld heeft verschillende uitdrukkingen en gebruikt. Daarom, zijn er vele gedrukte materialen, zoals papier, plastic, metaal en zelfs hout. Maar hun gemeenschappelijk punt is dat ze aangepaste afdrukken moeten naar massa produceren om te verschijnen op het spel.

Praat nu

Productdetails

Bordspel winkel geld

Als er geen speciale verplichting voor het spel geld is, zal het standaard gecoat papier. Want het heeft een vlakke ondergrond en een hoge witheid, geeft het ook de afgedrukte afbeeldingen en afbeeldingen een driedimensionaal effect. Het is een van de belangrijkste documenten die worden gebruikt door drukkerijen. Kunnen worden afgedrukt op één of beide zijden. Consistente afdrukresultaten kunt zorgen.

2.jpg

Ronde geld


3.jpg

Papiergeld


Oppervlakte lamineren proces

Hoewel het oppervlak van het gecoate papier glad en plat is, ter bescherming van het product van gebruik, zal het worden verkleurd en beschadigd in de toekomst. De fabriek standaard het lamineren proces na het afdrukken. Het wordt toegepast op het oppervlak van het drukwerk door hete op te drukken om te beschermen en verhogen de glans. Het is niet alleen een betere glans en kleurvastheid van het drukwerk, maar verlengt ook de levensduur van het drukwerk. De gedrukte film na lamineren kan aanzienlijk verhogen van de toegevoegde waarde van het product.


Productie-efficiëntie

Met het oog op een productie-efficiëntie, de fabriek faciliteiten zijn perfect en benchmarks zijn ingesteld voor elke drukpers. De exploitanten van de fabriek, uitrusting onderhoud en middenkader personeel zal snel hun eigen ideeën en suggesties naar voren gebracht, en uitvoering ervan correct en adequaat. CYW is geëngageerd aan het verstrekken van klanten met comfortabele, hoge kwaliteit en efficiënte productie afdrukservices.

DSC_5030

Hot Tags: bordspel slaan geld, fabrikant, leverancier, maker, ontwerp, afdrukken, aangepaste, groothandel, Amerikaanse
Een paar:Offsetdruk bordspel geld Volgende:Bordspel om geld

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk