Op maat gemaakte bordspelbox

Op maat gemaakte bordspelbox

Vergroot uw game-omzet door lege dozen of aangepaste kartonnen dozen aan te passen met een aantrekkelijk uiterlijk. BGM Custom Game Boxes tonen kwaliteit en de hoogste waarde voor uw bordspelproductiebehoeften. Maak spannende bordspellen en maak leuke kaartspellen met de beste bordspellen rond de printer.

Praat nu

Productdetails

Op maat gemaakte bordspeelbox

We kunnen je helpen om je eigen persoonlijke speldoos te maken. Zet al je spelregelboeken, speltitels, gamekaarten, spelborden en game-accessoires in een aantrekkelijke speeldoos. Daarnaast is er een harde doos die het gemakkelijk maakt om je spel te dragen en plezier te delen met je vrienden en familie. Deze boxen zijn een duurzaam en elegant pakket voor elk type bordspel.


Game box ontwerp

Na het ontwerpen van de speldozen die bij je game pasten, ontdekten we dat de grootte van het papier grote invloed heeft op de grootte van de doos. Het kiezen van de grootte van een doos veroorzaakt eerst schade aan de mogelijkheden van het schip. Gepersonaliseerd speeldoosontwerp is een ontwerpmethode met een breed scala aan invloeden. Zowel het product zelf als het sociale effect hebben een grote correlatie en invloed. De vormgeving en de prestaties van het beeld van de verpakking zijn ontwikkeld tot een natuurlijke en levendige gehumaniseerde en organische vorm, die de persoonlijkheid van de verpakking een unieke en unieke stijl geeft om consumenten aan te trekken.


Box Die-Cut

Bij het ontwerpen van het pakket is het noodzakelijk om systematisch na te denken en de feitelijke situatie met verschillende invalshoeken en posities te analyseren om verschillende factoren in overweging te nemen en te begrijpen. Het stansproces kan een drukwerk of een ander papierproduct in een stansstempel maken volgens een vooraf ontworpen afbeelding, zodat de vorm van het drukwerk niet langer beperkt is tot een rechte rechte hoek.


Aangepaste cases worden als volgt getoond:

四 宫 格

Hot Tags: op maat gemaakte bordspellendoos, fabrikant, leverancier, maker, ontwerp, drukkerij, custom, groothandel, Amerikaans
Een paar:No Volgende:C2S Paper Board Game Box

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk