C2S Paper Board Game Box

C2S Paper Board Game Box

Dubbelzijdig gecoat papier is een soort gecoat papier dat dubbel gecoat is en aan beide zijden goed glad is. De grootte van een enkel vel papier op de markt is over het algemeen verdeeld in twee formaten: positief (787 mm × 1092 mm) en groot (889 mm × 1194 mm).

Praat nu

Productdetails

C2S kartonnen speeldoos


Als een doos voor games zijn de meeste van hen kleurrijk en hebben ze producteigenschappen. Op de foto van de buitenverpakking is er een symbolisch kleurenblok, een kleurpunt, een kleurlijn of een geconcentreerde inhoud gemarkeerd door de kleur, die de kenmerken van het spel heeft getoond. Daarnaast is het printen van de speldoos in combinatie met technologie, het streven naar vernuftige originaliteit en unieke visuele effecten een groot voordeel van anti-vervalsing van spelverpakkingen.


Gecoat dubbelzijdig papier

Het dubbele oppervlak van koperpapier is zeer glad en vlak, met een hoge gladheid en een goede glans. Het is een van de meest gebruikte papiersoorten voor speldozen. Het oppervlak is helder, uniform gecoat, snelle inktopname en goede bedrukbaarheid, geschikt voor delicate kleurenafdrukken. Voor het doel van voortreffelijk drukken, wordt het oppervlak van het basispapier bekleed met een coating, en het algemene gecoate papier wordt gekalanderd door een superkalander.


Game box ontwerp

Het ontwerpen van een doos die bij je spel past, is erg belangrijk voor ontwerpers of uitgevers. Van de vorm van de doos, de grootte, de afgedrukte afbeeldingen van het oppervlak, enz. Zijn allemaal factoren om te overwegen. CYW is een ervaren fabrikant die samenwerkt met een aantal Amerikaanse ontwerpteams om de vereisten voor het ontwerpen van speldozen te begrijpen. Kan u bevredigende werken bezorgen.


Aangepaste cases worden als volgt getoond:

四宫格

Hot Tags: c2s kartonnen speldoos, fabrikant, leverancier, maker, ontwerp, drukkerij, custom, groothandel, Amerikaans
Een paar:Op maat gemaakte bordspelbox Volgende:4 kleurenafdrukken bordspel vak

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk