Over ons

Uw idee, onze realiteit!

3.jpg

Qingdao CYW Board Game Co., Ltd is een professionele fabrikant van bordspel, kaartspel, speelkaart, ruilkaart en spelstukken. Wij bieden one-stop service van ontwerp, massaprinten productie tot verzending.


Geavanceerde technologie

We introduceren de Duitse technologie voortdurend om de kwaliteit van onze drukproducten te verbeteren. Met de nieuwste internationale technologieën en faciliteiten kunnen we veel producten met complexe technologie produceren. We willen onze markt uitbreiden, zodat we de beste bordspelproducten met een concurrerende prijs kunnen aanbieden.

 

Verschillende producten

Over het algemeen zijn onze bordspelproducten in drie soorten te verdelen op het gebied van materialen, zoals kartonnen, plastic en houten bordspellen.

 

Milieuvriendelijk productieproces

Wij geven om onze invloed op de wereld. Als ethische organisatie respecteren we de natuurlijke omgeving. In het productieproces willen we bijdragen aan de bescherming van het milieu, dus we besteden veel aandacht aan de toepassing van milieuvriendelijke grondstoffen en recyclingsystemen. Onze grondstoffen zijn gecertificeerd voor FSC. En onze producten zijn goedgekeurd door EN71 en ASTMF963.

 

Service

We staan ​​erop om onze klanten de beste afdruk- en verpakkingsservice te bieden. Onze diensten doorlopen elke fase van de productie.

 

Professioneel ontwerp met uw idee

Het is een belangrijke fase vóór de massaproductie van bordspel. We benadrukken het klantgerichte geloof. Wij geloven dat de goede communicatie tussen onze klanten en ons nuttig kan zijn voor onze samenwerking. In eerste instantie zal ons team van experts uw idee geduldig vastleggen en uw voorkeur begrijpen. Vervolgens werken we samen met het Amerikaanse professionele team om ontwerpdetails van bordspel te perfectioneren. Daarna zullen we opnieuw met u overleggen om het uiteindelijke ontwerpproject te bepalen vóór massaproductie.

 

Bewijs

We sturen u het bewijs vrijuit. Als u advies heeft, zullen we dat zo snel mogelijk verbeteren.

 

Ondersteunende service

We hebben de complete ondersteuningsservice ontwikkeld om de klanttevredenheid te garanderen. Als u advies hebt over de productie van bordgames, bieden we 24/7 ondersteuning om u te helpen bij het vinden van de oplossing. Betrouwbaarheid is altijd onze prioriteit.


Innovatie

We nemen vaak deel aan veel wereldwijde tentoonstellingen om te communiceren met andere bedrijven om onze productietechnologie en innovatie te promoten.   Na jaren van inspanningen hebben onze goederen Duitsland geassembleerd standaard.

 

Productie vermogen

Momenteel zijn we in staat om 120.000 speldozen, 50.000 speelborden en 350.000 speelkaarten per dag te produceren. We verbeteren de kwaliteit en kwantiteit van de productie voortdurend door de training van de medewerkers over productie-efficiëntie en kwaliteitscontrole.


Quality Control Team (QC Team)

We hebben een relatief hoog niveau van kwaliteitscontrolemogelijkheden gehad dat het resultaat is van een team van productiespecialisten om elke stap van het productieproces te beheren. We garanderen dat de massaproduktiegoederen hetzelfde zijn als de proefdrukken.

 

We zien ernaar uit om uw betrouwbare zakenpartner te worden voor de productie van bordspelen. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op:

E-mail: sales@cywprinting.com

Wh ats: 86-0136 6889 7163